Planken Vloeren

Assortiment

Parketstudio Harlingen

Grote Bredeplaats 1
8861 BA Harlingen

0517 - 419 493
lodewijk.bouma@gmail.com
http://parketstudioharlingen.nl/


Planken Vloeren

Een plankenvloer (met een dikte van 16 – 21 mm) is een degelijke parketvloer, die vóór de komst van het lamelparket, traditioneel parket ( tapis, ambachtelijk parket ) en duo plank vrijwel altijd werd toegepast.

Het is een massieve strook, eventueel voorzien van een vellingkant, die rondom is uitgevoerd met een messing en een groef. De massieve strook, die in breedte kan variëren tussen 6 en 30 cm, kan op een zandcement dekvloer of houten ondervloer verlijmd worden met watervrije lijm, of op een houten balklaag gespijkerd worden. In tegenstelling tot traditioneel parket, heeft u bij een planken vloer de keus uit zwevend of vastgelegd.

Vakmanschap

Planken vloeren is een specialiteit van ervaren parketteurs, zoals die bij de winkels van Parketgroep Nederland actief zijn. Het laten installeren van de vloer is zeker aan te raden bij het geheel vastleggen van de vloer en als deze na het leggen nog geschuurd en geolied of gelakt dient te worden. De adviseurs in onze showroom kunnen u er alles over vertellen. Verschillende houtsoorten kunnen verwerkt worden tot een prachtige plankenvloer. Van licht tot donker, voor ieder interieur. Elke houtsoort heeft zijn specifieke eigenschappen, zoals werking en hardheid.

Uniek en exclusief

Iedere vloer maken wij uniek. In onze showrooms ziet u hoeveel er kan met verschillende patronen en hoe we schitterende effecten kunnen creëren door verschillende houtsoorten te combineren. Wilt u een eigen ontwerp of het logo van uw bedrijf in uw parketvloer? Alles is mogelijk. Kom naar één van onze showrooms en u ziet de verschillende voorbeelden. Onze adviseurs vertellen u precies waar het ontwerp aan moet voldoen om het te kunnen opnemen in het parket. En de koffie staat natuurlijk klaar.