Over ons

Over ons

Parketstudio Harlingen

Grote Bredeplaats 1
8861 BA Harlingen

0517 - 419 493
lodewijk.bouma@gmail.com
http://parketstudioharlingen.nl/


Over ons

Thuis bij u op de vloer.

Parketstudio Harlingen is al 20 jaar actief in Harlingen en de wijde omgeving. We onderscheiden ons door de persoonlijke benadering en de gemoedelijke manier van omgaan met onze klanten.

Thuis moet de plek zijn waar u tot rust komt en geniet, daar hoort een mooie vloer bij. Wij willen u daarbij helpen met onze kennis en ervaring.


Wij zijn Lodewijk en Corry Bouma en in 2009 zijn we de eigenaars geworden van Parketstudio Harlingen. Destijds gevestigd in een mooi pand aan de Noorderhaven.

In september 2013 is de Parketstudio verhuisd naar de Grote Bredeplaats 1.  In een monumentaal pand (het voormalig Scheepvaartkantoor), komen de diverse soorten vloeren nog beter tot hun recht. Houten vloeren, van eiken tot exoten, maar ook kunststof en laminaatvloeren zijn in de showroom aanwezig.

Lodewijk: Mijn voorgeschiedenis met hout is lang, jarenlang heb ik gewerkt in de scheepsbouw, als scheepsbeschieter. Later een lange periode veel gedaan binnen de behandeling van natuursteen en marmer. Ook het polijsten van marmeren of natuursteenvloeren is onderdeel van mijn vakmanschap.
Na een aantal jaren in de interieurbouw gewerkt te hebben en daarnaast een vloerenonderhoudsbedrijf te runnen, was er de kans om de Parketstudio Harlingen over te nemen. Dit was voor mij een enorme kans en ik werk met veel plezier, of het nu het onderhouden van de vloer is, of het leggen van een nieuwe vloer of dat ik zelf in de winkel aanwezig ben. 

Corry: ik ben erg blij met onze mooie locatie aan de Grote Bredeplaats. Een prachtige plek voor onze winkel. ik ben vaak aanwezig in de winkel om u te woord te staan, om de administratie te doen, telefoon aan te nemen enzovoort. Het is erg mooi om mensen te kunnen helpen bij het kiezen van hun nieuwe vloer, of om adviezen te geven over onderhoud en dergelijke.

Onze visie is met u mee denken om samen tot een unieke vloeroplossing te komen, die u het gevoel geeft dat u echt thuiskomt in uw eigen huis.

Eigenlijk komt het erop neer dat we pas tevreden zijn, als u uiterstevreden bent!

Van harte welkom in onze winkel!